fbpx

Wij blijven open (COVID-19)

Wij blijven open (COVID-19)

De praktijk blijft open en de behandelingen worden uitgevoerd door huidtherapeuten die geen verschijnselen van het virus vertonen of twijfelen aan hun gezondheid.

Graag willen we je informeren over hoe wij in onze praktijk omgaan met de huidige situatie rond het COVID-19 virus. We volgen hierin het advies en de hygiëne voorschriften van het RIVM en GGD voor zorginstellingen buiten ziekenhuizen en de adviezen van de NVH (Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten). Daarnaast hanteren we extra hygiëne maatregelen om jouw en onze gezondheid zoveel mogelijk te beschermen.

In de praktijk nemen wij hygiëne altijd zeer serieus maar zullen hier nu nog meer aandacht aan besteden. Wij zijn extra scherp wat betreft het elke keer handen wassen en desinfecteren, handschoenen bij elke behandeling, mondmaskers, bankpapier, geen hand geven, extra reinigen van oppervlaktes, behandelbank en deurknoppen etc. om daarmee kans op verspreiding zo klein mogelijk te maken. Je bent van harte welkom bij Huidzorg als je zelf ook de adviezen en hygiënemaatregelen van het RIVM opvolgt.
Waaronder:

  • Was je handen regelmatig
  • Geen handen schudden
  • Draag een mondkapje
  • Bij binnenkomst handen wassen
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk en op tijd zodat u niet te lang in de wachtkamer hoeft te zitten

Mocht u zelf klachten hebben zoals beschreven op de site van de RIVM is het advies om thuis uit te zieken. Meld zo spoedig mogelijk uw afspraak af, het liefst 24 uur van tevoren.

Twijfel je of de behandeling in jouw persoonlijke situatie kan doorgaan? Neem dan vooraf telefonisch of per mail contact met ons op. Dan overleggen we samen wat de beste oplossing is en verstrekken we adviezen voor zelfzorg indien de behandeling niet kan doorgaan.

We volgen nauwlettend de ontwikkelingen en de adviezen van het RIVM, de GGD en onze beroepsvereniging en houden je op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Laten we elkaar in deze tijd wat extra blijven steunen, zo komen we er samen doorheen.

Namens het team Huidzorg

Voor meer informatie

http://rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

https://www.ggdru.nl/over-de-ggd/wat-doet-de-ggd/rampen-en-crises/coronavirus-in-de-regio-utrecht.html