Huidzorg is permanent gesloten

Huidzorg is permanent gesloten

Beste Patiënten en andere relaties ,

Via deze weg willen wij u informeren over het stopzetten van onze praktijk. Als eerste willen wij u bedanken voor uw loyaliteit en het vertrouwen dat u in ons hebt gesteld in de afgelopen jaren. Op 09-09-1999 starten wij onze praktijk in Utrecht. Ruim 22 jaar hebben wij onze patiënten – met veel enthousiasme en aandacht – specialistische zorg geboden bij aandoeningen aan hun huid. De behandelingen waren professioneel en zorgvuldig, inclusief een eerlijk en duidelijk advies. Waarbij we rekeningen hielden met de persoonlijke situatie van onze patiënten.

Wilt u op zoek naar een nieuwe huidtherapeut dan raden wij u aan te kijken op de website van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten: https://www.huidtherapie.nl/.

Natuurlijk hebben we de afgelopen 22 jaar niet alles alleen gedaan. Als eerste een woord van dank naar alle (oud-) collega’s die onze patiënten al die jaren hebben geholpen. De positieve woorden van onze patiënten zijn van en voor jullie. We hebben ook altijd goed samengewerkt met huisartsen en medische specialisten, zoals dermatologen. Maar ook met onze toeleveranciers en collega’s in het gezondheidscentrum Kanaleneiland. Ook hen willen wij heel graag bedanken voor de fijne samenwerking.

Nogmaals dank,

Namens het team van Huidzorg