Skip to content

Nieuwsbrief oktober 2015

ontharen, overbeharing, veilig, tarief, prijs CANDELA GENTLELASE

Sinds september 2015 beschikt Huidzorg over de Candela GentleLase Alexandrite laser. De GentleLASE is één van de bekendste en meest gerenommeerde lasers voor duurzame haarreductie. Deze laser is gebaseerd op het alexandrite kristal en heeft een golflengte van 755nm. Door de hoge absorptie van melanine bij deze golflengte is de behandeling uiterst effectief.  Het systeem maakt bovendien gebruik van een uniek koelsysteem (Dynamic Cooling Device technologie). Goede koeling  zorgt voor minder pijn tijdens de behandeling en geeft extra bescherming aan de huid.

Overbeharing

Dikke, donkere haren zijn het meest geschikt voor behandeling met een laser. Gemiddeld zijn 4 tot 8 behandelingen nodig om 80% van de haren te verwijderen. Hoeveel behandelingen precies  nodig zijn hangt sterk af van de haren en de kleur van de huid. Twijfelt u of uw haren geschikt zijn om te behandelen met de Candela GentleLase Alexandrite laser kom gerust langs en vraag de huidtherapeuten van Huidzorg om advies.

Behandeling bij Huidzorg

Behandeling van overbeharing bij Huidzorg kan plaatsvinden met of zonder een verwijzing. De eerste afspraak is altijd een intakegesprek omdat wij het belangrijk vinden zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn over uw gezondheid en om u zo uitleg te geven over  de voorgenomen   behandeling. Tijdens de tweede afspraak wordt een proef gedaan om te zien hoe uw huid reageert op de laser.  Twee weken na de proef kan de eerste behandeling plaatsvinden. Gemiddeld vinden de behandelingen iedere zes weken plaats.