Skip to content

Gladde benen in de zomer, beginnen in de winter…

beach-1845311__340

Vaak krijgen wij ergens begin zomer de vraag of wij beharing op de benen laseren., want men wil gladde benen in de zomer. ‘Ja!’ is ons antwoord, wij behandelen beharing op de benen met laser. Hier worden mooie resultaten mee bereikt. Haren worden minder waardoor scheren (nagenoeg) niet meer nodig is. Maar ook ingegroeide haren worden voorkomen, waardoor ook de donkere vlekjes die daardoor kunnen ontstaan kunnen verminderen. Echter, starten met laserontharing in bijvoorbeeld mei is te laat, indien u met gladde benen op vakantie wilt in juli. De beste tijd om te beginnen is nu! De winter. Waarom? Omdat er meerdere behandelingen nodig zijn die om de zes (of soms tien weken) weken plaatsvinden.

Als voorbeeld:

  • Intake:                       in week 7
  • Proef:                         in week 8
  • Behandeling 1:        in week 10
  • Behandeling 2:        in week 16
  • Behandeling 3:        in week 22

De behandeling is dan nog niet klaar want voor 80% vermindering van de haren zijn toch al gauw vijf a zes behandelingen nodig. Na drie behandelingen zien we echter al wel een hele verbetering.  Vaak zijn er geen of weinig ingegroeide haren meer, de haargroei is sterk verminderd en de haren zijn dunner geworden.

Nog een voordeel van starten met laser ontharen in de winter is dat u niet op hoeft te passen met de zon. In de winter hebben we meestal lange broeken aan dus is de huid automatisch beschermd tegen UV stralen van de zon. Zonnebank wordt uiteraard wel afgeraden.

En wil je geen gladde benen in de zomer maar armen of oksels? Dan kun je ook het beste starten in winter!

Interesse? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. En voor iedereen die start met de behandeling in februari of maart 2017 is er een korting van 10% op de totaalprijs!