Microneedling is een methode die kan worden toegepast bij meerdere problemen van de huid. Denk hierbij aan, acnelittekens, zonbeschadiging, grove poriën, grove huidstructuur, rimpels, melasma, cellulitis en striemen.

Bij microneedling worden vibrerend hele kleine kanaaltjes gemaakt in de huid. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. En komen groei en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine. Er zijn meerdere behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Hoeveel hangt af van de hulpvraag. De huidtherapeut beantwoordt graag alle vragen en kijkt samen naar de hulpvraag.

Wilt u direct een afspraak maken? Kijk dan hier. U kunt bij Huidzorg een vrijblijvend en kosteloos intake gesprek plannen. Een van de huidtherapeuten zal met u naar u vraag kijken en een behandelplan opstellen.