Uw huid vernieuwen met peelings

De peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag, bestaande uit voornamelijk dode huidcellen, dunner wordt en afschilfert. Dit stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Ook wordt de elastine en collageenaanmaak gestimuleerd. Hierdoor oogt de huid frisser, kunnen poriën worden verkleint, vervagen pigmentatie en littekentjes. Een peeling wordt vaak ingezet bij acne, huidveroudering en bij hyperpigmentatie.  

Er zijn verschillende soorten peelings voor verschillende aandoeningen. Zo zijn er peelings voor pigmentstoornissen, talgproblemen of huidverbeterende peelings. Er zijn peelings die ook bij de donkere huid veilig gebruikt kunnen worden.

Acne Peeling
Acne Peeling

Peelings worden om de 2-4 weken toegepast. Er zijn meerdere behandelingen nodig om resultaat te bereiken. Hoeveel dat er in uw geval zijn kan de huidtherapeut van Huidzorg u vertellen tijdens het intakegesprek.  

Vergoeding

Afhankelijk van de indicatie kan je een vergoeding krijgen vanuit de aanvullende zorgverzekering. Dit hangt ook af van je eigen polisvoorwaarden. Je zorgverzekering kan u hier uitsluitsel over geven.