Skip to content

De praktijk

Vragen over uw huid?

U kunt nu direct naar de huidtherapeut, zonder verwijzing. Voortaan heeft u niet langer een verwijzing van de (huis)arts of specialist nodig als u naar de huidtherapeut wilt. Dankzij een besluit van de minister van Volksgezondheid zijn bijna alle paramedische beroepen per 1 januari 2011 direct toegankelijk geworden. Huidtherapeuten zijn voortaan bevoegd om patiënten in behandeling te nemen zonder verwijzing van een arts of een specialist. Natuurlijk mag u ook met verwijzing een afspraak maken bij de huidtherapeut.

Lees meer…

Onze tarieven

Veel behandelingen bij de huidtherapeut worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. U bent zelf verantwoordelijk voor de vergoeding door uw zorgverzekering. Zorg daarom dat u van tevoren navraagt of u recht heeft op vergoeding. Door een wettelijke maatregel is het de praktijk niet toegestaan een niet nagekomen afspraak in rekening te brengen bij uw zorgverzekeraar. In dezelfde maatregel is bepaald dat de zorgaanbieders in de praktijk voor een niet nagekomen afspraak een behandeltarief in rekening mogen brengen.

Lees meer…

Bent u tevreden?

Natuurlijk horen wij het heel graag als u tevreden bent. Ook voor andere patiënten is het van belang te zien wat u van onze dienstverlening vindt. Hiervoor bieden wij twee mogelijkheden. Beoordeel onze huidtherapeuten of onze praktijk op Zorgkaart Nederland of  Like ons op Facebook. Bovendien delen wij via onze Facebook pagina tal van leuke en nuttige weetjes over de huid.

U heeft een klacht, wat dan?

Neem contact met ons op. Wij kunnen uw klacht bespreken en proberen een oplossing te vinden. Littekens, brandwonden, acne, overbeharing en oedeem zijn voorbeelden van problemen waarmee de huidtherapeut u kan helpen. De huidtherapeut is gespecialiseerd in de behandeling van een zieke of beschadigde huid. Ongeacht uw specifieke huidprobleem bestaat de aanpak van de huidtherapeut uit een aantal stappen, waarbij u nauw wordt betrokken. Indien het huidprobleem door de huidtherapeut behandeld kan worden en u stemt hiermee in, dan zal er een therapie plaats vinden. Op deze pagina vindt u informatie, wanneer u desondanks niet tevreden bent over bepaalde zaken en wat u daaraan kunt doen.

Lees meer…

Algemene voorwaarden Huidzorg.

De huidtherapeut hanteert onderstaande algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Utrecht.

Lees meer…